Referensprojekt

Läser in projekt...

Modulbyggen-Normstahl AB

  • Tel: 0372-65695

Företagsinformation


Modulbyggen Normstahl startade en gång i tiden, närmare bestämt i början av 40-talet, som en traditionell byggfirma, grundad av Tage Eidenskog. Tage var en sann entreprenör som vid sidan om själva byggverksamheten sysslade med uthyrning av entreprenadmaskiner och han började också med prefabricerade väggelement i egen fabrik.

Idag drivs företaget av Niclas Norén som är den tredje generationen. Precis som sin morfar har Niclas fortsatt utveckla nya nischer för att skaffa sig fler ben att stå på. Nischer där vi skräddarsyr lösningar åt kunden - med flexibiliteten som styrka.

Redan i början av 70-talet började vi tillverka prefabricerade garage, framförallt radgarage till flera olika entreprenörer och bostadsrättsföreningar, men även garage för vanliga villor. Därefter började vi med prefabricerade småhus för konsumenter. Inga standardhus på löpande band, utan helt och hållet kundanpassade.

Nu har vi utvecklat ytterligare ett ben att stå på, utfackningsväggar till större byggprojekt. Vi levererar kompletta och isolerade väggar i både trä och stål, med fönster och dörrar, i alla storlekar. Även takkassetter och andra prefabricerade lösningar behärskar vi.

Vårt geografiska läge med fabrik i småländska Rydaholm är en fördel då vi snabbt når storstadsregionerna. En annan fördel är att vi i vår fabrik har stora lagringsutrymmen, vilket innebär att alla prefabricerade produkter inte bara byggs under tak, de står också inomhus tills den dag de ska levereras.

Som alla känner till kostar det alltid lite mer om man som kund vill ha en specialanpassad produkt, men jag tycker vi är bra på att hålla nere prisnivån. Det kan vi göra tack vare att vi är en liten organisation med lägre omkostnader.

Bläddra gärna i våra broschyrer här


Våra byggfolion

 av 

Alla projekt

© Byggfolio | Referensprojekt ger nya affärer! | Vi använder cookies