Referensprojekt

Läser in projekt...

Akustik Kungen i Stockholm AB

  • Tel: 070-6263556

Företagsinformation


Akustik Kungen startades av Marcin Kreft 2012 efter att ha jobbat som anställd montör i många år.

Vi arbetar kontinuerligt med montage i olika miljöer och sätter en ära i att alltid leverera de senaste arbeten på ett sprudlande sätt som gör omedelbara avtryck i beställarens minne, det är skillnaden som gör skillnaden.

Vår kompetens bygger på 10 års erfarenhet och tusentals genomförda monteringar.
Våra utbildade montörer utför gedigna och fackmannamässiga arbeten.
Vår målsättning är att leverera utförda arbeten i tid och utan anmärkningar. Att välja Akustik Kungen skall för dig som kund vara ett tryggt val.

Självklart är alla montörer legitimerade enligt ID06,företaget har hängavtal med Byggnads.

Önskar ni en undertaksleverantör som lever upp till era högt ställda krav? Då tror vi att ni kommer att uppskatta Akustikkungen och våra montörer. Våra montörer kan genom gedigen kunskap och lyhördhet för era behov skapa det undertak du som beställare förväntar dig av en professionell akustik leverantör. När du kontaktar oss ska du vara säker på att du får en leverantör som alltid gör sitt yttersta för att du som kund ska få exakt den utformningen av projektet du önskar.

Akustikkungen har ett unikt kontaktnät och kan i dag erbjuda montage av samtliga på marknaden förekommande undertakstyper. Våra montörer har stor kunskap med många års branscherfarenhet och arbetar idag framförallt med industri, kontor, sjukhus samt offentlig byggnation.

Verksamheten bedrivs i Stockholm men vi utför även arbeten i hela Skandinavien, vi är i dagsläget 20 anställda inom företaget.

Välkommen till Akustikkungen!

För att se senaste Bokslut följ denna länk

 av 

Alla projekt

© Byggfolio | Referensprojekt ger nya affärer! | Vi använder cookies